Københavns Kommune accepterer Intervares løsning, men vil tilbageholde millioner

Del artiklen:
Sisse Marie Welling, sundheds- og omsorgsborgmester (SF) og et enigt fagudvalg i Københavns Kommune har truffet en anden beslutning om Intervare A/S end Overborgmesteren havde forventet.
Sisse Marie Welling, sundheds- og omsorgsborgmester (SF) og et enigt fagudvalg i Københavns Kommune har truffet en anden beslutning om Intervare A/S end Overborgmesteren havde forventet. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

”Vi er enige om at give dem en allersidste chance,” siger Sisse Marie Welling, sundheds- og omsorgsborgmester (SF) i København efter, at man politisk har accepteret Intervares løsningsforslag og samtidig tildelt dem en bod. Intervare har tidligere tilkendegivet at sagen burde komme for en domstol.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk