Skip to main content

Hele landet kan fra i dag torsdag 17. juni deltage i Folkemødet, fordi det i år bliver en hybrid mellem et mindre fysisk Folkemøde på Bornholm og en række digitale events.Den digitale platform www.folkemødet.dk skal danne rammen om udvalgte live-streamede debatter i Allinge, online møder, digital interaktion og live-streamede events fra hele landet. For dem, der deltager fysisk i Allinge, vil der være 250 events fordelt på 12 scener. Og for at alle deltagere kan føle sig trygge, bliver covid-19 retningslinjerne for store arrangementer fulgt og aktiviteterne finder sted inden for et indhegnet område, opdelt i fire sektioner med åbne telte for siddende publikum.  Rent praktisk kan deltagerne kun booke en 3-timers blok pr. dag på én scene i én programblok i de tre dage, som Folkemødet varer. Det kan måske blive en udfordring for dem, som har ambitioner om at besøge flere scener.  Til forskel for de seneste 9 år, kræver det billet at deltage fysisk i Folkemødet i år. Og noget andet, som også er nyt i år, er at Folkemødet går i rødt-hvid torsdag kl. 17.50, hvor EM-kampen mellem Danmark og Belgien vises på storskærm på Hovedscenen. Find hele programmet for Folkemødet 2021 her.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply