Astrid Krags ønske om et profitforbud bekymrer bank

Del artiklen:
Det er over fire måneder siden at Social- og Ældreminister Astrid Krag annoncerede, at hun ville indfører et forbud mod profit på socialområdet. Flere hundrede virksomheder venter fortsat i spænding på de konkrete detaljer.
Det er over fire måneder siden at Social- og Ældreminister Astrid Krag annoncerede, at hun ville indfører et forbud mod profit på socialområdet. Flere hundrede virksomheder venter fortsat i spænding på de konkrete detaljer. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

En tvangsomlægning af private sociale tilbud til selveje vil øge risikoen for, at Danmark mister sociale tilbud til udsatte borgere og dermed svække området, vurderer bank. “Det vil være den sikre død for det private initiativ,” siger Laust Westtoft, politisk og strategisk chef i LOS

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk