Skip to main content

Mange deltagere har responderet positivt på de gå-hjem-møder, som OPS-Indsigt genstartede i 2022, hvor vi satte fokus på udvalgte temaer om offentligt-privat samarbejde.

Særligt har vi fra aktører i hele OPS-feltet – offentlige som private – fået anerkendelse af, at vi som medie steg ned fra det skarpt vinklede nyhedsfokus og lod eksperterne tale med fokus på substans og indsigt. 

Det er en af årsagerne til, at vi nu etablerer et ekspertpanel med særligt fokus på offentligt-privat samarbejde indenfor områder som jura, økonomi, ledelse, styring, indkøb, udbud og konflikthåndtering, for nu blot at nævne nogle af de mulige ekspertfelter.

Ekspertpanelet er et dynamisk panel og dermed ikke fuld besat fra starten, men er tænkt som en evolutionær størrelse, der løbende skal udvikle sig og bidrage substantielt med rådgivende artikler inden for de enkelte eksperters felt.

Det betyder, at du og din organisation fortsat kan nå at være med, hvis I lever op til de krav vi stiller til vores ekspertpanel af OPS-specialister.

Faglig og substantiel kvalitet

Artiklerne som udgives under vores ekspertpanel, er en form for sponsorerede artikler. Det vil sige de har præcis lige det snit der gør, at de ikke er redaktionelle med en journalistisk nyhedsvinkel, men kompetent, fagligt, informativt og substantielt gå til kernen i en konkret problemstilling, hvorved de bliver et supplement til vores nyhedsdækning af OPS-feltet.

Det er i dette samarbejdsfelt du og din organisation kan træde ind og blive en del af ekspertpanelet på OPS-Indsigt.

Vi forstår blandt nogle af de eksperter, vi er i dialog med, at det er meget forskelligt, hvor mange artikler man tænker man kan bidrage med. Nogle overvejer 3 og andre 10.

For os handler det ikke om mængden af artikler du vil skrive, men om hvad du vil og kan bidrage med af faglig og substantiel kvalitet. 

Som samarbejdspartner i vores ekspertpanel vil vi på OPS-Indsigt sparrer emner og indhold med dig, hvor du naturligvis leverer råmaterialet. Processen skal udmønte sig i, at din tekst fremstår journalistisk med så tydelig en formidlingskraft, som det er muligt på et ekspertfelt.

Hvis det her har vagt din interesse og du gerne vil høre mere om kravene for at være en del af vores ekspertpanel, så kontakt os på 41 82 82 00.

Vi mødes nemlig gerne med dig, for at se om vi i fællesskab kan finde ud af, om du kunne være en af vores fremtidige samarbejdspartner i ekspertpanelet på OPS-Indsigt.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply