Skip to main content

I kølevandet på vedtagelsen af EU-forordningen om infrastruktur for alternative drivmidler, vil den danske regering bruge omkring 700 millioner kroner på en udrulningsplan, der omfatter etablering af 25 ladeparker til el-lastbiler.Det skriver Transportministeriet. De 25 ladeparker skal etableres langs den danske landevej, og der bliver taget hensyn til, at chaufførerne ikke skal køre længere end 60 kilometer til en lynlader på hovednettet. De første fem ladeparker åbner i 2025 og placeres langs større motorveje i området omkring Randers, Herning, Vejle, Padborg og Køge. De øvrige 20 ladeparker vil løbende blive åbnet frem mod 2030. nannakk

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply