Organisationernes regndans op til offentliggørelsen af nyt regeringsgrundlag

Del artiklen:
Tirsdag blev det offentliggjort, at vi skal have en ny SVM-regering. Erhvervsorganisationerne er håbefulde. Fremtiden vil vise om det er mere end gammel blandingsvin på nye flasker.
Tirsdag blev det offentliggjort, at vi skal have en ny SVM-regering. Erhvervsorganisationerne er håbefulde. Fremtiden vil vise om det er mere end gammel blandingsvin på nye flasker. - Foto: Ida Marie Odgaard/Mads Clausen/ Martin Sylvest/ Ritzau Scanpix

Hos arbejdsgiverorganisationerne Dansk Industri og Dansk Erhverv hilser man den nye SVM-regering velkommen og håber på, at de syv års reformtørke afløses af en nærende reformregn, der vil øge arbejdsudbuddet, den grønne omstilling og langt mere frit valg.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk