Tidligere borgmester stifter OPS-rådgivningsvirksomhed

Del artiklen:
Tidligere borgmester Anders Gerner Frost har stadig sin gang på Gribskov Rådhus som politiker, men efter han har afleveret borgmesterkæden, har han blikket fast rettet mod noget nyt.
Tidligere borgmester Anders Gerner Frost har stadig sin gang på Gribskov Rådhus som politiker, men efter han har afleveret borgmesterkæden, har han blikket fast rettet mod noget nyt. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det handler om mennesker, når du samarbejder med en kommune, lyder det fra den tidligere borgmester i Danmarks mest konkurrenceudsatte kommune – Gribskov. Han vil nu lære kommuner og virksomheder at få mest muligt ud af deres offentlige-private samarbejde, for der er plads til forbedringer, mener han.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk