Kommune taber millionstrid i landsretten om udelys

Del artiklen:
Sagen om udelys i Sorø Kommune er interessant, fordi den illustrerer hvor langtrukken og dyrt det kan være for begge parter i et offentligt-privat samarbejde.
Sagen om udelys i Sorø Kommune er interessant, fordi den illustrerer hvor langtrukken og dyrt det kan være for begge parter i et offentligt-privat samarbejde. - Foto: Ida Marie Odgaard/Henning Bagger/ Linda kastrup/Ritzau Scanpix

‘Jeg er selvfølgelig drøn-ærgerlig over, at byrettens afgørelse ikke gjorde sig gældende i landsretten,’ siger Sorø-borgmester Gert Jørgensen (K), der står med en millionregning, men modparten er ganske tilfreds. Nu er det op til parterne, om de vil anke. Læs hvad der er op og ned.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk