Cepos: Svært at få hurtigt gang i offentlige investeringer

Del artiklen:
Cheføkonom hos den borgerlig-liberale tænketank Cepos Mads Lundby Hansen anerkender de gode intentioner fra politisk hold. Men han påpeger, at det kan blive meget svært at fremrykke offentlige investeringer, som det ellers er hensigten med den midlertidige ophævelse af anlægsloftet. (Arkivfoto)
Cheføkonom hos den borgerlig-liberale tænketank Cepos Mads Lundby Hansen anerkender de gode intentioner fra politisk hold. Men han påpeger, at det kan blive meget svært at fremrykke offentlige investeringer, som det ellers er hensigten med den midlertidige ophævelse af anlægsloftet. (Arkivfoto) - Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix

Mads Lundby Hansen fra Cepos mener, at sporene skræmmer efter aftalen om midlertidigt at ophæve anlægsloftet.

Af Ritzau, ritzau@ritzau.dk