Skip to main content

Det var ikke en aprilsnar, men flere troede det, da to-tredjedele af partnerne i advokathuset Publicure den første april meddelte, at de nu blev en del af DLA Piper efter mere en 13 år hos Publicure.

DLA Piper er en fullservice advokatfirma med kontorer i København og Aarhus og repræsenteret i 40 lande med samlet set en kapacitet på ca. 5.000 kolleger, ifølge deres hjemmeside, men ikke tilsvarende store på OPS-siden.

For år tilbage forlod advokaterne Kurt Helles Bardeleben og Veronica Wolthers-Petersen samt en række medarbejdere DLA Pipers offentlige-private enhed til fordel for advokathuset Sirius. Dengang sagde Kurt Helles Bardeleben bl.a. til Advokatwatch: ”Bag enhver skilsmisse er der en utilfredshed.”

Om der er tale om utilfredshed i forbindelse med den affolkning Publicure lige nu er udsat for, melder historien ikke noget om.

Det kan dog ikke udelukkes, at den åreladning som DLA Piper var udsat for år tilbage er medvirkende til, at advokathuset trods sin øvrige størrelse i dag ikke har en kapacitet i regi af offentlig-privat samarbejde, der afspejler det øvrige advokathus på antallet af kompetencer.

Det og meget mere sigter man til gengæld på nu, fremgår det af flere opslag på LinkedIn.

Her er meldingen, at de to tidligere partnere i Publicure Nick Bronstein og Anders Nørgaard sammen med deres nye kollega fra DLA Piber, advokat og partner Mikala Berg Dueholm vil samle en af landets største udbudsafdelinger under samme tag.

Hos DLA Piber kalder Mikala Berg Dueholm det for “bulls eye” i kollegalotteriet.

I branchen er meldingerne til baggrund nogenlunde ensartede, da vi ringer rundt. ”Denne udvidelse eller sammensmeltning af kompetencer har styrket både de nye og de gamle parter i DLA Piper på udbudssiden,” lyder det.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind