Skip to main content

Den første februar åbner NP advokater en ny afdeling i Aalborg. ”Vi er begejstrede og stolte over at kunne annoncere opstarten af en helt ny afdeling under NP advokater,” siger administrerende direktør og partner hos NP advokater, Anja Piening.

Udvidelsen af NP advokater skriver historie, for det betyder, at Nordjylland nu får sit første specialistkontor inden for udbud, indkøb og samhandel mellem den offentlige og private sektor. 

”Det er med stor ydmyghed og glæde, at vi tager denne stafet og ser frem til at byde både eksisterende og nye kunder velkommen i det nordjyske. I de kommende måneder vil vi finde de helt rigtige fysiske omgivelser at placere os i, for at sikre optimal tilgængelighed og service for vores kunder i Jylland,” siger Anja Piening til OPS-Indsigt.

Denne spændende udvikling realiseres gennem integrationen af JuriCon, der allerede er etableret i Aalborg, og som nu bliver en integreret del af NP advokater. 

Hos NP advokater ser man frem til at bygge videre på det fundament, som stifter af JuriCon Martin Ingemann Larsen og han kollega Bolette Tange Schmidt allerede har skabt.

De to bliver nøglefigurer i oprettelsen og den daglige ledelse af den nye nordjyske tilstedeværelse.

Men hvorfor Nordjylland?

”Vi har lyttet til vores kunder, der igennem længere tid har ønsket en tættere relation, og denne løsning imødekommer præcis det behov,” siger partner Rikke Slavensky, der er barnefødt i Jylland.

Vil øge nærheden

Med integrationen af JuriCon vil NP advokater styrke deres position inden for praktisk anvendelig juridisk rådgivning med fokus på samhandlen mellem den offentlige og private sektor. 

”Vi håber på en positiv modtagelse fra både vores eksisterende og nye kunder,” siger den kommende partner Martin Ingemann Larsen, der glæder sig til at blive en del af NP advokater.

 Det er målet, at udvidelsen med et jysk kontor skal sikre kvaliteten og øge nærheden af den rådgivning, som tilbydes hos NP advokater i forhold til de jyske kunder. 

Søgte efter en værdipartner

Martin Ingemann Larsen glæder sig til, at JuriCon nu integreres i NP advokater.

”Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at være nye og gamle kunders sikre samarbejdspartner, hvad enten det er ordregiver eller tilbudsgiver,” siger han.

NP advokater har helt bevidst søgt efter en partner der afspejler det værdigrundlag som advokathuset i forvejen bygger på med hensyn til ordentlighed, faglighed, troværdighed og respekt.

Valget af Martin Ingemann Larsen og Bolette Tange Schmidt, som vores repræsentanter i det jyske, er omhyggeligt foretaget og afspejler i høj grad disse værdier,” siger Anja Piening.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply