Skip to main content

For godt en måned siden hentede den ejerledede plejevirksomhed Svane Pleje i Jylland en direktør ind, og kort tid forinden udvidede Danmarks største omsorgsvirksomhed Carelink A/S deres direktion.

Det er for tidligt at konkludere, om vi er på vej ind i en trend, hvor virksomheder der samarbejder tæt med det offentlige opgraderer deres ledelse. Men aktuelt har den nordsjællandske familieejede servicevirksomhed TRASBO A/S lige udvidet direktionen med en vicedirektør.

TRASBO A/S er en virksomhed med fart på. Den har i over 50 år drevet en servicevirksomhed med en hel palette af ydelser som erhvervsrengøring, vinduespolering, privatrengøring, vaskeri- og så er den frit-valgs-leverandør i 19 kommuner ift rengøring og tøjvask.

Den første november begyndte Christina Guldhammer som vicedirektør i TRASBO A/S. Hun har i mere end et årti arbejdet i nogle af Danmarks største virksomheder, A.P. Møller-Mærsk og Novo Nordisk med både HR, økonomi, IT og drift. 

“Jeg har valgt at udnævne Christina som vicedirektør, for at sikre, at vi fortsat er en attraktiv virksomhed for medarbejdere og kunder, og fordi vi har sat endnu mere turbo på vores salgsaktiviteter, digitalisering og bæredygtighed,” siger Birgitte Trasbo, direktør i TRASBO A/S.

De seneste to år har Christina arbejdet sammen med TRASBO omkring digital transformation.

“Her kommer alle mine tidligere erfaringer i spil. Når vi siger, at det handler om mennesker, så kan jeg bekræfte, at det mærkes. Hver dag. Så jeg er meget stolt af at kunne påtage mig et endnu større ansvar for TRASBOs fremtid,” siger Christina Guldhammer.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply