Skip to main content

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen som skal håndhæve dansk konkurrencelovgivning, fortsætter med den samme direktør endnu fem år frem til 2028, efter at Erhvervsministeren har genudnævnt Jakob Hald.

Genudnævnelsen sker efter høring af Konkurrencerådet, fremgår det af en pressemeddelelse.

”Det glæder mig meget, at Jakob Hald har sagt ja til at tage en ny periode som direktør for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har en vigtig opgave ift. at understøtte velfungerende markeder, og Jakob Hald har den rette profil og erfaring til at lede dette arbejde, ” lyder det fra Erhvervsminister Morten Bødskov (S).

Formanden for Konkurrencerådet glæder sig også:

”Jakob Hald har gjort det glimrende i de første otte år som direktør for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Det er en glæde for mig og Konkurrencerådet, at Jakob har sagt ja til endnu en tørn,” siger Christian Schultz.

Om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

I år fylder Konkurrenceloven 25 år og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har i den sammenhæng til opgave, at arbejde for velfungerende markeder, som kan stimulere vækst og innovation til gavn for hele det danske samfund. 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen håndhæver blandt andet konkurrenceloven, fremmer konkurrencen om offentlige opgaver og bidrager til at udvikle forbrugerpolitikken. Sammen med Konkurrencerådet udgør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen en uafhængig konkurrencemyndighed.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply