Skip to main content

Sønderborg Kommune har netop forlænget en velfærdsaftale med Dansk Boldspil Union (DBU). Det betyder, at der over de næste fem år skal laves indsatser for børnefodbold, pigefodbold og motionsfællesskaber for ældre, og mennesker, der lever i udsathed.Det skriver JydskeVestkysten. Indsatserne skal blandt andet støtte fodboldklubberne i at skabe fodboldmiljøer til børn og piger, som skal give fællesskaber med motion, venskaber og personlig udvikling. Samtidig lægger indsatserne vægt på målgrupper som ældre, folk med livsstilssygdomme og ‘Inklusion i Fodbold Danmark’, som arbejder på at få hjemløse, psykisk sårbare og misbrugere med i positive fodboldfællesskaber.”Forskellige udfordringer kan gøre, at man ikke passer ind i klassisk foreningsidræt. Men gennem projekter som Ombold bliver socialt udsatte en del af et sundt og positivt fællesskab,” siger Stefan Lydal (DF), der er formand for Social-, Senior- og Handicapudvalget i Sønderborg til JydskeVestkysten. Sønderborg Kommune skal betale et årligt tilskud til DBU på 99.900 kr. for indsatserne i velfærdsalliancen.nannakk

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply