Skip to main content

Det er kun lige tre måneder siden, at den daværende administrerende direktør Anders Mørk Hansen for Diakonissestiftelsen fratrådte efter aftale godt halvanden år efter, at han var tiltrådt.

”Vi var ikke enige om retningen og har derfor vurderet, at det er det rigtige for Diakonissestiftelsen, at vi finder en ny frontfigur,” sagde bestyrelsesformand Mogens Madsen dengang.

Nu tre måneder senere siger han velkommen Anette Christoffersen som ny administrerende direktør for Diakonissestiftelsen. Hun kommer fra en stilling som direktør hos interesseorganisationen Lev – livet med udviklingshandicap

”Anette Christoffersen kommer med en solid og relevant erfaring fra vigtige NGO’er og viden om det velfærdsmarked, som vi arbejder i. Hun har en god viden om og en kommerciel indsigt i de forskellige områder, vi opererer i nu og gerne vil udvikle fremover. Vi ser frem til at byde Anette velkommen på Diakonissestiftelsen,” siger Mogens Madsen i en pressemeddelelse.

Vil bringe spidskompetencerne mere i spil

Men hvad tænker Anette Christoffersen selv, at hun bringer med til det nye job?

”Jeg har hele mit arbejdsliv arbejdet med at skabe sammenhænge og bygge broer mellem aktører, fagligheder og fællesskaber med det sigte at styrke det værdige liv for den enkelte borger,” siger hun stil OPS-Indsigt.

Hun glæder sig til jobbet, hvor hun skal lede en meget bred organisation, der blandt andet omfatter et uddannelsescenter, plejehjem, hjemmepleje, hospice, børnehuse, socialpsykiatri, genbrugsbutikker, erhvervs- og boligudlejning, konferencefaciliteter, kirke og diakoni og alterbrødsbageri.

”Jeg glæder mig til at arbejde for, at spændvidden i organisationen kan engagere og favne endnu flere,” siger Anette Christoffersen.

I hendes perspektiv kalder fremtidens velfærdsudfordringer på bl.a. synergi mellem værdier som faglighed, engagement og det er netop disse spidskompetencer hos Diakonissestiftelsen, hun ønsker at bringe meget mere i spil. 

Tre nye topchefprofiler 

Med rekrutteringen af Anette Christoffersen kunne det se ud til, at udskiftningen af topchefer blandt friplejeleverandørerne tager en pause. 

Det sidste halve år har de tre store friplejeleverandører nemlig skiftet profiler blandt deres topchefer, først var det Danske Diakonhjem og Altiden og nu er turen så kommet til Diakonissestiftelsen, som for nylig har indgået en af tale med Vallensbæk Kommune om at opfører et friplejehjem.

Anette Christoffersen er uddannet cand.mag. og har tidligere være direktør i Ungdommens Røde Kors. Forbrugerrådet Tænk, Dansk Flygtningehjælp og Danish Demining Group. 

Hun tiltræder den første maj 2023 som administrerende direktør for Diakonissestiftelsen, hvor hun overtager ansvaret for Diakonissestiftelsens mange forskellige aktiviteter.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply