Konsulentbesparelser satte statsligt it-projekt på standby, nu bliver det dyrere

Del artiklen:
I Udlændinge- og Integrationsministeriet har man sat et biometrisk it-projekt på standby, for at regeringen kunne spare på it-konsulenterne, men nu vil ministeren have gang i det igen. (Arkivfoto)
I Udlændinge- og Integrationsministeriet har man sat et biometrisk it-projekt på standby, for at regeringen kunne spare på it-konsulenterne, men nu vil ministeren have gang i det igen. (Arkivfoto) - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/ Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Regeringen har haft som mål at veksle konsulentudgifter til mere velfærd, men konsekvenserne af at trykke på pauseknappen ift statslige it-projekter har afledte effekter, når man skal genstarte de projekter, der har holdt for rødt.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk