Flere kommuner mister hundredetusindvis af kroner efter eventfirmas konkurs

Del artiklen:
Bosætningsmessen 'Søg mere - Find hjem', som flere jyske kommuner - og hele Trekantområdet - havde ventet på i mere end et år, endte i alt andet end en succes. Fremmødet var ringe, og eventfirmaet bag gik konkurs.
Bosætningsmessen 'Søg mere - Find hjem', som flere jyske kommuner - og hele Trekantområdet - havde ventet på i mere end et år, endte i alt andet end en succes. Fremmødet var ringe, og eventfirmaet bag gik konkurs. - Foto: Niels Ahlmann Olesen/Berlingske/Ritzau Scanpix

Flere jyske kommuner har kastet hundredetusindvis af skattekroner ned i et sort hul, fordi bosætningsmessen ‘Søg mere – Find hjem’, tilbage i april i år, viste sig at tiltrække betydeligt færre besøgende end forventet.

Af Caroline Ryberg Albæk, Journalist, caroline@nb-medier.dk