Enhedslisten beskyldes for social washing af non-for-profit-sektoren

Del artiklen:
Enhedslisten vil gerne forbyde, at der kan trækkes overskud ud af private herberg og krisecentre, men kan de få regeringen og de øvrige støttepartier med på den? (tv. Enhedslistens Pernille Skipper - th Astrid Krag)
Enhedslisten vil gerne forbyde, at der kan trækkes overskud ud af private herberg og krisecentre, men kan de få regeringen og de øvrige støttepartier med på den? (tv. Enhedslistens Pernille Skipper - th Astrid Krag) - Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Kommentar: Enhedslistens beslutningsforslag om at forbyde udtræk af overskud fra private krisecentre møder en usædvanlig skarp kritik fra en velfærdsleverandør. ”Enhedslisten ‘socialwasher’ deres politik for at fremme afviklingen af private aktører,” lyder det, men hvad er op og ned?

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk