Mærsk-familien køber sig ind på velfærdsmarkedet

Del artiklen:
A.P. Møller Holding er i færd med at forny A.P. Møller-koncernen og udvide med aktiviteter der bl.a. handler om at udvikle virksomheder, der leverer løsninger på samfundsmæssige udfordringer. Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor Robert Mærsk Uggla, administrerende direktør for A.P. Møller Holding udtaler sig.
A.P. Møller Holding er i færd med at forny A.P. Møller-koncernen og udvide med aktiviteter der bl.a. handler om at udvikle virksomheder, der leverer løsninger på samfundsmæssige udfordringer. Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor Robert Mærsk Uggla, administrerende direktør for A.P. Møller Holding udtaler sig. - Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

” A.P. Møller Holding vil fortsætte med at investere i disse kritiske kernekompetencer..,” siger Jan T. Nielsen, investeringsdirektør i A.P. Møller Holding i en kommentar til, at Mæsk familien med et snuptag har købt sig ind på velfærdsmarkedet og overtaget corona-testvirksomheden Unilabs.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk