Franskmænd vinder uopsigelig kontrakt om drift af akutlægehelikoptere

Del artiklen:
Sådan ser de nuværende akutlægehelikoptere ud. Billedet stammer fra 2018, hvor den fjerde akutlægehelikopter blev præsenteret i Aalborg, inden den blev taget i drift.
Sådan ser de nuværende akutlægehelikoptere ud. Billedet stammer fra 2018, hvor den fjerde akutlægehelikopter blev præsenteret i Aalborg, inden den blev taget i drift. - Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

”Vi kan få mere sundhed for pengene,” siger næstformand i Danske Regioner, Ulla Astman i en kommentar til, at man nu har fundet en vinder af det milliardstore udbud af helikopterbåret akutlæge indsats. Nye og større helikoptere samt en besparelse på millioner er hvad regionerne har i udsigt.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk