Fælleskassen skal betale fra første dag

Del artiklen:
Et bredt politisk flertal har tidligere haft en aftale om refusion fra første sygedag, men den aftale udløb i juli 2021. Nu er spørgsmålet om der kan skaffes opbakning til en ny, set i lyset af at corona-smitten er stærkt stigende
Et bredt politisk flertal har tidligere haft en aftale om refusion fra første sygedag, men den aftale udløb i juli 2021. Nu er spørgsmålet om der kan skaffes opbakning til en ny, set i lyset af at corona-smitten er stærkt stigende - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Den stigende smitte i samfundet rammer landets virksomheder, der presses af flere sygemeldinger. Det har fået en række erhvervsorganisationer til at rejse krav om, at man genindfører muligheden for, at virksomheder kan få refusion fra første sygedag, men bakker Christiansborg op om det?

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk