Minkerhvervets død blev slettet fra mødemateriale

Del artiklen:
Tejs Binderup (med ryggen til) forklarede lørdag for Minkkommissionen, at han undrede sig over, at en sætning om, at en aflivning alle mink ville være fatalt for minkerhvervet, blev pillet ud fra materialet til mødet, hvor regeringens top endte med at beslutte at aflive alle mink men ikke lukke erhvervet. (Arkivfoto)
Tejs Binderup (med ryggen til) forklarede lørdag for Minkkommissionen, at han undrede sig over, at en sætning om, at en aflivning alle mink ville være fatalt for minkerhvervet, blev pillet ud fra materialet til mødet, hvor regeringens top endte med at beslutte at aflive alle mink men ikke lukke erhvervet. (Arkivfoto) - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

I et dokument manglede en sætning om fremtiden. Det blev fjernet fra materialet, at en aflivning af alle mink ville være fatalt for minkerhvervet.

Af Ritzau, ritzau@ritzau.dk