Syv ud af ti vælgere overvejer deres stemme ved kommunevalget

Del artiklen:
Hvis det nuværende landspolitiske styrkeforhold mellem de politiske partier slår igennem til kommunalvalget 16. november, så står De Konservative til at blive en af de fire vindere.
Hvis det nuværende landspolitiske styrkeforhold mellem de politiske partier slår igennem til kommunalvalget 16. november, så står De Konservative til at blive en af de fire vindere. - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Lokalpolitiske positioneringer i kommunalbestyrelserne kan være afgørende for det offentlige indkøb. Nogle er i mod og andre er med, men hvor meget rykker vælgerne sig til et kommunalvalg i forhold til et folketingsvalg? Og kan et parti trække flere mandater ind på ryggen af en landspolitisk medvind?

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk