Regeringen udskyder endnu engang ny hovedlov om samarbejde på tværs af forvaltninger

Del artiklen:
(Arkiv) En forventet hovedlov om helhedsindsats for udsatte borgere, som social- og ældreminister Astrid Krag skulle gennemføre, indgår ikke i regeringens plan for lovforslag frem til sommeren 2022.
(Arkiv) En forventet hovedlov om helhedsindsats for udsatte borgere, som social- og ældreminister Astrid Krag skulle gennemføre, indgår ikke i regeringens plan for lovforslag frem til sommeren 2022. - Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

En ny hovedlov om en helhedsindsats over for udsatte borgere er ikke med i regeringens lovprogram i denne folketingssamling. Loven skulle blandt andet medvirke til et mere glidende samarbejde på tværs af de kommunale forvaltninger.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk