Skip to main content

Selv om der bliver ansat flere folk i byggeafdelingen, så kan man stadig godt have svært ved at følge med. Det er billedet i Norddjurs Kommune. Her ansatte man i byggeteamet på rådhuset to medarbejdere mere i 2020, men det har ikke været nok til at give acceptable sagsbehandlingstider. Derfor har man besluttet at lave en aftale med arkitektfirmaet Arkikon, skriver Lokalavisen Norddjurs. “Det er selvfølgelig vildt positivt for Norddjurs Kommune, at der er gang i den både med grundsalg og byggerier, og derfor tvinger det os også til at steppe yderligere op, så vi kan følge med efterspørgslen efter byggetilladelser,” siger Jens Meilvang (LA), formand for  formand for Miljø- og teknikudvalget, til Lokalavisen.Aftalen med Arkikon er sat i værk, og firmaet ekspederer de byggesager, der er fuldt oplyste.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply