Det vælter ind med indberetninger om corona-svindel

Del artiklen:
Hvidvaskjægerne hører under Bagmandspolitiet, der egentlig hedder Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (Søik). Her arbejder man på højtryk med de mange indberetninger om svindel med corona-hjælpepakker.
Hvidvaskjægerne hører under Bagmandspolitiet, der egentlig hedder Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (Søik). Her arbejder man på højtryk med de mange indberetninger om svindel med corona-hjælpepakker. - Foto: Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Hvidvaskjægerne i bagmandspolitiet får 20 indberetninger dagligt om snyd med hjælpepakker. Det drejer sig fortrinsvis om ’rigtige kriminelle’, men man ser også, at nye borgere fristes. Senest er tre mænd blevet idømt millionbøder og længere fængselsstraffe.

Af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk