Klubleder og læger svindler med midler til offentlig velfærd

Del artiklen:
De fleste husker sagen om Britta Nielsen, der svindlede Socialministeriet for 117 mio.kr og brugte nogle af dem på dyre heste, men det er ikke den eneste svindelsag, hvor der indgår en hest. (modelfoto)
De fleste husker sagen om Britta Nielsen, der svindlede Socialministeriet for 117 mio.kr og brugte nogle af dem på dyre heste, men det er ikke den eneste svindelsag, hvor der indgår en hest. (modelfoto) - Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix

To læger der har faktureret Region Syddanmark mere end 400 procent over gennemsnittet og en klubleder i København der har købt luksushest til sin datter på institutionens regning, er blot de seneste sager om misbrug af offentlige midler.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk