Skip to main content

Hvad gør kommunen egentlig for erhvervslivet? Det spørgsmål møder OPS-Indsigt ofte, når vi taler med  lokale erhvervsfolk. Det er sagt med et smil, men der er også lidt bid i det for coronapandemien har gjort tilværelsen mere end almindelig svær for mange butikker på gågaderne i provinsen.I Svendborg Kommune har politikerne tænkt over, hvad man fra kommunal side kan gøre for at hjælpe det lokale erhvervsliv til flere kunder i butikken, frem for at borgerne køber varerne i internetbutikker. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.Økonomiudvalget har derfor valgt at indføre gratis bybuskørsel i alle weekender frem mod jul for at gøre det nemmere for borgere at tage ind til byen og julehandle.Formand for Teknik- og erhvervsudvalget Flemming Madsen (S) siger ifølge meddelelsen:“Jeg håber på, at mange vil benytte sig af tilbuddet, så vi oplever en stor julehandel i Svendborg. For mig at se, er det en ren win-win-situation for både borgere og forretningerne i byen,” siger Flemming Madsen.De gratis buskørsler begynder i den kommende weekend og fortsætter i hele december.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply