Dansk Erhverv: Nedsæt en enhed for offentlig-privat samarbejde

Del artiklen:
Statsminister Mette Frederiksen havde mange rosende ord med til dansk erhvervsliv, på Dansk Erhvervs årsdag i september. Hvor hun bl.a. påpegede at erhvervslivet spillede en central rolle i løsningerne under første corona-bølge.
Statsminister Mette Frederiksen havde mange rosende ord med til dansk erhvervsliv, på Dansk Erhvervs årsdag i september. Hvor hun bl.a. påpegede at erhvervslivet spillede en central rolle i løsningerne under første corona-bølge. - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Corona-pandemien har givet et push af det offentligt-private samarbejde, men vi skal videre, mener markedschef Morten Jung i Dansk Erhverv, der foreslår en OPS-enhed. Forslaget understøttes af to professorer i en ny bog.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk