Gladsaxe Kommune kickstarter til dobbelt bundlinje

Del artiklen:
”Kickstarter til dobbelt bundlinje” er et eksempel på, at der kan skabes værdi for både erhvervsliv og udsatte borgere på en og samme tid siger Gladsaxes borgmester Trine Græse om et nyt socialt investeringsprojekt
”Kickstarter til dobbelt bundlinje” er et eksempel på, at der kan skabes værdi for både erhvervsliv og udsatte borgere på en og samme tid siger Gladsaxes borgmester Trine Græse om et nyt socialt investeringsprojekt - Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix

”Vi har fået en kanon rådgivning omkring forretningsudvikling,” siger CEO i Move Innovation Jørgen Ole Kjær om nyt samarbejde mellem Den Sociale Kapitalfond, Gladsaxe Kommune og virksomheder, der går hånd i hånd om jobskabelse for udsatte borgere.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk