Skip to main content

Enlighten me!

 Er det nu en god idé, at vi sender børnene i front for at give hjemmearbejdende forældre “arbejdsro”? Vil de samme forældre ikke 14 dage senere være hjemme igen, dog uden mulighed for at arbejde, fordi børnene nu ikke kun er hjemme, men også syge? Hvorfor er det ikke de mindre erhvervsdrivende, som kan gå i front – dem, hvis levebrød er i fareHvis fx frisørerne og mindre serveringssteder fik lov at genåbne, ville smittekurven så ikke stige det nødvendige – blot blandt voksne?

Min datter er bange for at komme i skole igen. Vi har brugt energi på at lære hende, hvorfor afstand er vigtigt, og nu skal vi forklare hende, at hun godt kan returnere til hendes københavnske klasselokale med 28 børn, og hendes ligeledes københavnske SFO med 100 børn. “Men er Corona slut, mor?” Nej min skat, det er det ikke. Og jeg forstår heller ikke, hvorfor du skal i skole igen.Fra min stol savnes nogle mellemregninger. Jeg har jo ingen forudsætninger for at være enig eller uenig med regeringen – Jeg er bare uforstående og savner transparensen.Hvem er klogere end mig? Jeg vil rigtig gerne forstå det.Om Veronica Wolthers-PetersenVeronica Wolthers-Petersen er mor og advokat

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply