Skip to main content

Få her links til artikler i andre medier.Sagen om kommunernes brug af private konsulenter en alt for enkel pressefortælling om de skyldige, skurkene og de sagesløse På så vel de journalistiske som de sociale medier kom mennesker med mening til tasterne.PÅ NB-Nyt blev der bragt en række artikler i et forsøg på at få en mere nuanceret detbat der handlede om andet end resultataftaler og jagten på besparelser.

Genanvendelse af tøj en del af et udbud DFD har vundetUdslidte denimbukser og gamle fleecetrøjer bliver brugt som nye ressourcer i SFO’er og børnehaver i Lejre Kommune. 

Samarbejdet mellem DFD og indkøbsfællesskabet Fællesudbud Sjælland (FUS) sætter fokus på bæredygtighed i udbud ved at se på, hvordan arbejdstøjet fra den tidligere aftale, kan indgå i en cirkulær økonomi. Det nye samarbejde trådte i kraft den 1. juni 2019, og det har været en fælles ambition, at genanvende så meget udtjent arbejdstøj som muligt; enten i den oprindelige form eller ved at bruge tøjdelene som ressourcer i produktionen af nye produkter.Læs artiklen herAltiden vokser på socialområdetI sidste uge bragte OPS-Indsigt en artikle om at Altiden tog første spadestik til sit syvende plejehjem.I denne uge bragte Altinget en artikel om, hvordan Altiden styrker nu positionen inden for socialområdet med to nye virksomheder begge beliggende i København. 

Både Vivamus og Casa Blanca er velrenommerede virksomheder kendt for høj kvalitet og en solid faglighed i tilbud målrettet unge. Læs artiklen her

Kammeradvokaten har udgivet opdateret version af udbudsoversigten:Udbudsområdet er præget af mange forskellige regelsæt, som skal følges, for at et udbud kan foregå korrekt. Hvilke regler, der gælder, og hvilke procedurer, der skal følges, afhænger bl.a. af, hvilken type ydelse, der udbydes, og dens værdi.Udbudsoversigten giver et overblik over de centrale udbudsretlige regelsæt (udbudsloven, tilbudsloven, forsyningsvirksomhedsdirektivet og forsvars- og sikkerhedsdirektivet) og kan bruges som hjælpemiddel ved valg af udbudsprocedure.

Oversigten er opdateret med de nye tærskelværdier for 2020/2021.Link til udbudsoversigten:Sjællandske kommuner ønsker automatisering og grønne, effektive indkøbDet skriver Dansk Industri, som igen har gennemgået de kommunale budgetter for 2020.Budgetaftalerne viser, at en række kommuner vil udnytte fordelene ved offentlig-privat samarbejde til at opnå bedre kommunal velfærd. I  sjællandske kommuner, som fx. Greve, Sorø,  og Faxe er der ambitioner om øget digitalisering og automatisering af arbejdsgange samt grønne og mere effektive indkøb.Link til artiklen her

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply