Skip to main content

Hvor der ikke er opgivet mobilnummer, er nummeret i Folketinget opført. 

  • Orla Hav (S), tlf. i Folketinget: 3337 4024
  • Tommy Ahlers (V), tlf. i Folketinget: 3337 4504
  • Hans Kristian Skiby (DF), mobil 6162 4231
  • Katrine Robsøe (RV), mobil 6162 4155
  • Lisbeth Bech Poulsen (SF), tlf i Folketinget 3337 4428
  • Victoria Velasques (EL), mobil 6162 5328
  • Mona Juul (C), tlf. mobil 6162 3202
  • Rasmus Nordqvist (Å), mobil 6162 4655
  • Pernille Vermund (D), Email: pernille.vermund@ft.dk
  • Alex Vanopslagh (LA), mobil 5666
Kort om erhvervsudvalgets opgaver og ansvar

Udvalgets arbejdsområde er bredt, og udvalget beskæftiger sig med alt lige fra offentlig-privat samarbejde, handel og håndværk til valutalovgivning og patenterUdvalgets opgaver og ansvar kan deles op i to hovedområder: behandling af lov- og beslutningsforslag samt parlamentarisk kontrol med især erhvervsministerens forvaltning af regeringens erhvervspolitik.Den parlamentariske kontrol med regeringen fylder meget i udvalgets arbejde. Det sker i praksis, ved at udvalgsmedlemmerne stiller spørgsmål til ministeren.Lovarbejdet er det andet hovedspor i udvalgets arbejde. De fleste lovforslag bliver fremsat af regeringen og drøftes både i Folketingssalen og i udvalget. Udvalgsmedlemmerne kan selv fremsætte beslutningsforslag på udvalgets område.https://www.ft.dk/da/udvalg/udvalgene/eru

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply