(Arkiv) STAR har forbudt Akademikernes A-kasse at tilbyde en sundhedsforsikring, der dækker i tilfælde af ledighed. A-kassen går nu i retten for at ændre afgørelsen.

A-kasse går i retten om forbud mod sundhedsforsikring

STAR har forbudt Akademikernes A-kasse at tilbyde medlemmer en sundhedsforsikring, der også kan hjælpe dem, hvis de mister jobbet.

OK indgår sponsoraftale med Hjernesagen: “Indtægter går til de ramte og deres pårørende”...

Energiselskabet OK har sponsoraftaler med over 1700 foreninger og organisationer i civilsamfundet. Aftalen med Hjernesagen muliggør at bilister yder støtte for hver liter de tanker.
Falck ender med en samlet regning på over 180 millioner i sagen om misbrug af sin dominerende position over for konkurrenten Bios.

Falck får kæmpe bøde for at overtræde konkurrenceloven

Falck Danmark A/S har i Københavns Byret fået en millionbøde for groft uagtsomt at have misbrugt sin dominerende stilling på det danske marked for ambulancetjenester.

Falck misbrugte sin dominerende stilling til at ekskludere BIOS

Konkurrencerådet afgjorde i januar at Falck misbrugte sin dominerende stilling ved at have fastlagt en strategi om at ekskludere konkurrenten BIOS fra ambulancekørsel i Region Syddanmark.

OPI-projekter kan booste udviklingen af kunstig intelligens i sundhedssektoren

Vi bevæger os på toppen af en hype cycle, når man taler om kunstig intelligens (AI). Tech-virksomhederne skal forstå det offentlige langt bedre og tilbyde OPI-projekter, hvis de vil fremad.

Private jordemødre gør comeback

Jordemødre er trætte af at brænde inde med deres faglighed på produktionsstyrede hospitaler. De forlader i stigende grad det offentlige sundhedsvæsen og udvikler nye tilbud til samfundets B-hold.

Ikast-Brande indfører frit-valg af hjemmesygepleje i 2020

Ikast-Brande udfordrer vanetænkningen hos sig selv og Dansk Sygeplejeråd ved at udlicitere hjemmesygeplejen i et pilotprojekt til en privat leverandør.

Privat lægehus sætter ind overfor ulighed i sundhed

Influenzavaccination af hjemløse er et eksempel på, at private velfærdsvirksomheder kan nå samfundets B-hold, hvor det offentliges planker ikke rækker økonomisk og praktisk.
Erhvervsminister Simon Kollerup (S), regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) og sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) på Herlev Hospital ifb. Lancering af partnerskab for innovationsfremmende sundhedsudbud

Nyt partnerskab skal sætte skub i udviklingen af fremtidens sundhedsløsninger

Life science-industrien og stat, regioner og kommuner har indgået partnerskab om at skabe bedre rammer for innovative indkøb og udbud på sundhedsområdet inden for medicinsk udstyr.
Free

Fremtidens velfærd: Udvikling eller afvikling?

Med blikket stift rettet mod de blinkende alarmer for fremtidens velfærd mødtes i sidste uge 200 af de mest indflydelsesrige chefer i Danmark til konference.

Landsdækkende akut-nummer bliver forsinket. Nu skal opgaven i udbud

Regionerne har tidligere meldt ud, at det landsdækkende akut-nummer 113 var klar inden årsskiftet, men markedsanalysen viser potentiale for konkurrence. Derfor skal opgaven i udbud.

Velfærdsgazelle vinder udbud i Region Midt

CareLink A/S har formået at holde sig under radaren samtidig med, at virksomheden stormer mod en halv milliard i omsætning.