Rengøring

  Rengøring

  "Rengøring i høj kvalitet er en absolut forudsætning for at begrænse smitten. Ved at være sent ude med retningslinjerne, risikerer Sundhedsstyrelsen at skabe en uklarhed," siger sekretariatschef i Danske Service, Malene Jæpelt.

  Rengøringsbranchen: ”Vi har behov for hygiejnepanel i kampen mod Covid-19”

  Danske Service efterlyser tydeligere retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, hvis god rengøring skal have fuld effekt mod Covid-19 her i efteråret. Hos Dansk Erhverv foreslår man et hygiejnepanel, hvor praksis eksperter medvirker til løbende opdatering af retningslinjerne, men hvad siger Sundhedsstyrelsen?
  Flere byrådspolitikere krævede en redegørelse ift et udbud i Vejle Kommune (Arkivfoto)

  Vejle Kommune sparer 2,3 millioner på rengøringsudbud

  Et rengøringsudbud af over 120 kommunale lokationer har vakt debat i Vejle. Ikke mindst fordi kommunen kan forvente en millionbesparelse. Spørgsmålet er, om der er tale om et unormalt lavt bud? Borgmesteren er ikke i tvivl om, at alle regler er fulgt til punkt og prikke, men hos 3F er man bekymret.
  Tusindvis af soldater har levet med dårlig mad og beskidte lagner. Men nu opsiger Forsvarsministeriet danmarkshistoriens største kontrakt om offentlig udlicitering før tid.

  Milliardkontrakt opsiges: Soldater fik dårlig mad og rengøring

  Kontrakt på tre milliarder kroner opsiges, fordi soldater har sendt tusinder af klager om mad og rengøring. ISS har tidligere erklæret,, at det var svært at "realisere de potentialer og muligheder, der var fundamentet for indgåelsen af partnerskabet".
  Forsvarsminister Trine Bramsen (S) blev kaldt i samråd om Forsvarets facility management kontrakt med ISS tilbage i februar 2021. Ministeren skulle her svare på, hvilke scenarier hun så mht til at ophæve kontrakten mellem ISS og Forsvaret.

  Forsvaret ophæver og hjemtager kontrakt med ISS

  Den milliardstore servicekontrakt mellem forsvaret og ISS, der skulle have kørt til og med 2024, bliver nu ophævet allerede fra 2022.
  Det er ikke al corona-rengøring i Københavns Kommune, der er foregået under velordnede forhold.

  Kommunalt indsatsteam mod social dumping fanger snyd hos private leverandører

  Corona-rengøring gav et boost til rengøringsbranchen, men nu viser en ny opgørelse, at mange nyansatte blev udsat for social dumping. 'Det er kynisk og uacceptabelt, når virksomheder spekulerer i at underbetale deres medarbejdere,' siger Københavns overborgmester Lars Weiss (S).