Politi

  Politi

  "Problemet med prisregulering er, at myndighederne ikke kender den rigtige pris. Så enten gætter de for højt, og så kommer kunderne til at betale for meget for opladning, eller også gætter de for lavt, og så bremses investeringerne i ladeinfrastruktur," siger branchechef i Dansk Elbil Alliance Lærke Flader.

  Kommunale ladestandere skal stimulere konkurrencen mellem operatørerne

  Tidligere i år vurderede Ankestyrelsen, at en kommune ikke har hjemmel i kommunalfuldmagten til at anvende skattekroner på at installere og udbyde driften af el-ladestandere. Det anså styrelsen for erhvervsvirksomhed. Nu vil regeringen og en række partier gøre det muligt. Læs hvorfor.

  Ansatte i lægehus sigtet for svindel med tilskud fra regionen

  Region Hovedstaden har efter en undersøgelse anmeldt tre personer fra et lægehus i Charlottenlund til politiet,. De er nu sigtet for svindel med blandt andet ydelser og dobbeltfakturering.
  Det hører til absolut sjældenhederne at en kommune politianmelder en leverandør. (Arkivfoto)

  Haderslev Kommune politianmelder privat leverandør

  Flere borgerhenvendelser om manglende hjælp fik Haderslev Kommune til at undersøge en privat leverandør. 'Når vi vælger at ty til noget så drastisk som en politianmeldelse, så er det fordi, det har et omfang, som kræver det,' lyder det fra kommunen. Leverandøren er rystet.