Konsulentvirksomhed på handicapområdet har rådspurgt sig hos kendt advokatfirma

28 kommuner har aftaler med konsulentvirksomheder på handicapområdet, men det bør ikke være et problem, da Kammeradvokaten kan have sagt god for modellen, oplyser flere kilder overfor OPS-Indsigt.
Kolding Sygehus er en del af Sygehus Lillebælt, der også omfatter sygehusene i Vejle og Middelfart. Det er uvist præcist, hvor svindlen er foregået.

Sigtet indkøbschef var medstifter af virksomhed, der solgte til Sygehus

To virksomheder efterforskes i forbindelse med en svindelsag på Sygehus Lillebælt, som begyndte i december, hvor sygehusets indkøbschef blev politianmeldt. Han er sigtet for svindel op mod halvanden million kroner.

Ugen med Offentlig-Privat samarbejde

Endnu en interessant uge med offentlig-privat samarbejde. OPS-indsigt giver her et kort view på bl.a. dab-udbud, klagemyndighed der hænger i en tynd tråd og kommunernes svigt af fælles konference.

Kommentar: For mange tudekiks omkring DAB-Udbud

Radio 24/7 tabte retten til en radiokanal, men kampen fortsætter uden for ringen. Er det et rimeligt markedsvilkår, at offentlige udbud suges ind i en bermudatrekant af politiske bundlinjer og besserwisser meninger?

Erhvervsministers 100 dage er gået bedre end forventet

Efter mere end 100 dage på posten har erhvervslivets skepsis overfor erhvervsminister Simon Kollerup lagt sig, og flere brancheorganisationer udtaler sig nu positivt om den unge minister.
Vandstandslogger bliver installeret i en sø i Egedal

Intelligente vandstandsmålinger sparer tid, giver overblik og tørre gummistøvler hos forsyningsselsk...

Det fælles kommunale vand- og spildevandsselskab NOVAFOS har fået udviklet en smart-løsning af NIRAS, der bl.a. giver online overvågning af vandstanden og spare medarbejderne for unødige feltbesøg.

København vil kræve miljøvenlige maskiner på byggepladser

Københavns overborgmester ønsker en lovændring, så kommunerne kan kræve, at der bruges miljøvenlige maskiner.

Derfor tilbyder tolkefirma at trække sig fra kontrakt med Rigspolitiet

Fanget i den offentlige bermudatrekant mellem brugernes forventninger, politiske bundlinjer og underleverandørerne tilbyder tolkefirmaet Easytranslate nu at trække sig fra kontrakten med Rigspolitiet. Læs interview med ejer og stifter Frederik R. Petersen.

Radio24syv får ikke foræret ny DAB-kanal

Der bliver kamp til stregen om den nye DAB-radiokanal. Hele tre tilbudsgivere har meldt sig.

Styrelse vil politianmelde ansatte i sag om indkøb og gaver fra leverandører

Kammeradvokaten: Der har været en usund kultur i Bygningsstyrelsens enhed for Facility Management, hvor det var accepteret at modtage gaver og foretage indkøb på styrelsens regning. Nu får det konsekvenser for en række ansatte.

Dansk Industri i offensiv – sender ni anbefalinger til 2500 kommunalpolitikere

Afdæk potentialet, opdater udbudsplanen og inviter til markedsdialog.  Det er nogle af de anbefalinger, som Dansk Industri på det seneste har sendt til landets kommunalpolitikere. Spørgsmålene er, hvorfor lige nu og hvordan virker det ude i kommunerne?

Kammeradvokaten punkterer DF´s ønske om at opsige udskældt tolkefirma

Kammeradvokaten vurdere, at trods fejl og problemer kan staten ikke stoppe kontrakten med tolkefirmaet EasyTranslate før tid, selv om DF presser på.