Omstridt byggeri på Amager Fælled udbydes i arkitektkonkurrence

Vejlandskvarteret bliver Københavns nye bydel på Amager og det første byområde hvor træ er det helt gennemgående byggemateriale kombineret med genbrugsmaterialer.

Invasiv krabbe et kinderæg af muligheder for væksteventyr

Ved at høste den invasive strandkrabbe vil iværksætteren Michael Grue forbedre kosten for de svage ældre, forebygge blodpropper og reducere iltsvind i de danske farvande.

Dokumentation: Her er de seks arbejdstemaer for aftalen i rød blok

Mette Frederiksen står ikke med et regeringsgrundlag, men en aftale med seks arbejdsoverskrifter, hvor der er rigeligt at arbejde videre med

Dansk Byggeri: Politisk aftale med roser og torne

Dansk Byggeri ønsker Mette Frederiksen tillykke med den nye politiske aftale. Dansk Byggeri glæder sig bl.a. over, at det bliver lettere at tiltrække faglærte medarbejdere fra lande uden for EU. Men der er også torne i den politiske aftale.

Private penge i den grønne omstilling

Danmark er foran i den grønne omstilling, men næste skridt er ikke så nemt som de første. Modernisering af forsyningssektorerne har gjort sektoren interessant for private investorer, der med risikovillig kapital vil kunne udrette noget mere. Folkemødets OPS-Scene og DLA Piper stiller 14. juni kl. 13.30 skarpt på private penge i den grønne omstilling.