Skip to main content

De tre kommuner Fredericia, Favrskov og Haderslev bliver en del af forskningsprojektet NExTWORK, der er målrettet unge, som har svært ved at slå rod på arbejdsmarkedet, det skriver NB-BeskæftigelseNExTWORK er en principbaseret indsats, hvor de unge bliver en del af netværk med andre unge og lokale virksomheder, får konkrete arbejdserfaringer og mulighed for at træffe reelle valg om deres forløb. De første unge starter op i de nye kommuner fra oktober 2023, skriver Rockwool Fonden i en pressemeddelelse.”NExTWORK har en målsætning om at give unge, der har svært ved at slå rod på arbejdsmarkedet, nye muligheder for at komme i uddannelse eller beskæftigelse. Det er et ambitiøst mål, og derfor har vi brug for gode og stærke samarbejdspartnere, der kan være med til at teste, udvikle og evaluere. Derfor er vi også utrolig glade for at have fået Fredericia, Favrskov og Haderslev kommune med ombord,” siger programchef i Rockwool Fondens Interventionsenhed Katrine Stenild Petersen. NExTWORK er udviklet af Rockwool Fondens Interventionsenhed, og der arbejdes allerede med NExTWORK i Roskilde, Horsens og Sønderborg kommune. Indsatsen evalueres af Institute for Fiscal Studies og Rambøll.Læs mere om NExTWORK på hjemmesiden her.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply