Skip to main content

Flere kommuner går imod landstendensen om at skære i anlægsudgifterne til folkeskoler og daginstitutioner i budgetterne for 2022, mens andre skærer markant mere end kommunerne gør under et.Det er interessant i et OPS-perspektiv, da kommunernes anlæg er det område i den kommunale sektor som har været konkurrenceudsat  længst.Her i artiklen får du overblik over de fire største anlægsområder i kommunernes budgetter, og hvordan hver kommune har prioriteret områderne i 2022 i forhold til 2021-budgettet.De fire områder er folkeskoler, daginstitutioner, vejanlæg og standardforbedringer af færdselsarealer. Til sammen udgør de fire områder 43,7 procent af kommunernes anlægsudgifter.  Udviklingen er beregnet i både procent og i udvikling i alt, og hvis du holder musen over din kommune, kan du se alle tallene for kommunen.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply