Flere kvindelige iværksættere – men regeringens politik lukker vækstsegment

Del artiklen:
Læs hvordan ét idelogisk spor hos regeringen og støttepartierne modarbejder et andet på en sådan måde, at et segment med overtal af kvindelige iværksættere får svært ved at holde balancen. (model foto)
Læs hvordan ét idelogisk spor hos regeringen og støttepartierne modarbejder et andet på en sådan måde, at et segment med overtal af kvindelige iværksættere får svært ved at holde balancen. (model foto) - Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Regeringen og støttepartierne vil have flere kvindelige iværksættere, men selvom antallet er stigende, så ligger der en bremseklods i en af regeringens andre ideologiske spor. ”Personligt mister jeg alt,” lyder det fra kvindelig iværksætter i en kommentar til en politisk delaftale om private dagtilbud.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk