Skip to main content

Forvaltningschef i Tårnby Kommune Kim Madsen fratræder sin stilling efter byrådet i Tårnby tirsdag aften godkendte en gensidig aftale. Det sker efter Kim Madsen har været fritaget for tjeneste siden slutningen af september. skriver NB-Beskæftigelse.Fritagelsen kom bl.a.  i kølvandet på en række sager, hvor det viste sig, at Tårnby Kommune over de seneste tre år udbetalt mellem syv og 16 millioner kroner om året til tre virksomheder uden om udbudslovens betingelser.

Kim Madsen blev fritaget fra tjeneste seks dage før kommunen skulle indlevere en redegørelse om påståede ulovligheder og uregelmæssigheder, som tidligere jobcenterchef Bo Hammer havde indberettet til STAR.Dengang skrev kommunen, at tjenestefritagelsen skete, fordi der var skabt så meget uro og usikkerhed om både jobcentret og forvaltningen.Kommunaldirektør Morten Winge skrev følgende til NB-Beskæftigelse:“Jeg kan fortælle dig, at vi ikke har fået redegørelsen endnu, og at fritagelsen af Kim Madsen ikke har noget med redegørelsen at gøre. Som der står på hjemmesiden, sker fritagelsen, fordi der er skabt meget uro og usikkerhed omkring forvaltningen,”Læs mere på NB-Beskæftigelse om sagen:

Tirsdag aften godkendte kommunalbestyrelsen i Tårnby Kommune så en gensidig aftale mellem kommunen og Kim Madsen. Den indebærer, at han fortsat er fritaget for tjeneste frem til udgangen af juni måned 2022. Herefter fratræder han sin stilling.Kim Madsen har været forvaltningschef i Tårnby Kommune siden 2000. 

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply