Skip to main content

Borgmesterposten og særligt borgmesterens indstilling kan være af afgørende betydning, når det kommer til offentlig- privat samarbejde.Det er derfor interessant, at have et vågent øje på, hvem af de lokale politikere, som vælgerne har størst fidus til? Det kan man i følge NB-Kommune få en indikation af, når man ser på politikernes personlige stemmetal.  Nedenfor kan du se nogle af de forholdsvis største stemmeslugere.En opgørelse baseret på personlige stemmetal for fremtrædende lokalpolitikere holdt op mod det totale stemmetal i kommunen viser, at tre kvinder er i top-5. På en suveræn førsteplads finder vi genvalgt borgmester Christina K. Hansen (S) i Holbæk.På andenpladsen genvalgt borgmester i Frederikshavn Birgit S. Hansen (S), og på femtepladsen genvalgt borgmester i Lyngby-Taarbæk Sofia Osmani (K).(Artiklen fortsætter efter listen)

En af de mindre landskendte navne i toppen af listen er Kenneth Lundager Muhs (V), genvalgt borgmester i Nyborg. Han har en flot tredjeplads på denne liste. Skarpt forfulgt af en gammel kending blandt stemmeslugerne: Genvalgt borgmester i Høje-Taastrup Michael Ziegler (K).Bemærkelsesværdigt er det også, at den forholdsvis nye borgmester i Gentofte, Michael Fenger (K), har været i stand til at samle mange personlige stemmer op i kølvandet på Gentoftes mangeårige stemmesluger, nu forhenværende borgmester Hans Toft (K).

Læs også: Her er stemmeslugerne ved KV21

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply