En saltvandsindsprøjtning til 6 milliarder

Del artiklen:
I Danske Regioner er man galde for de nye sygehuse, men efter ti år, hvor man har brugt mindre på vedligehold pga medfinansiering, er der et efterslæb og behov for øgede anlægsbevillinger, mener regionerne.
I Danske Regioner er man galde for de nye sygehuse, men efter ti år, hvor man har brugt mindre på vedligehold pga medfinansiering, er der et efterslæb og behov for øgede anlægsbevillinger, mener regionerne. - Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

”Den digitale infrastruktur er afgørende for både diagnosticering og behandling, og noget af hospitalsudstyret er bare for gammelt og skal skiftes ud,” siger næstformand i Danske Regioner, Ulla Astman. Hun lægger op til et gigantindkøb, men først skal hun lige have pengene forhandlet hjem.