Astrid Krag ærgrer sig – profitforbud skrevet ud af politisk aftale

Del artiklen:
”Det er ingen hemmelighed, at regeringen ønskede at sætte en stopper for, at private tilbud kan trække en masse penge ud til private ejere. Det ønsker vi stadig,
”Det er ingen hemmelighed, at regeringen ønskede at sætte en stopper for, at private tilbud kan trække en masse penge ud til private ejere. Det ønsker vi stadig, " siger Socialminister Astrid Krag. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Regeringens felttog mod overskud hos private sociale tilbud er tabt. Det fremgår af en politisk aftale om et styrket socialtilsyn. ” Det er utrolig ærgerligt,” siger Socialminister Astrid Krag. Hos Dansk Erhverv er man lettet over, at der fortsat er plads til både private og selvejende aktører.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk