Flertal af danskere: Regeringen har klaret et år med corona godt

Del artiklen:
Den 27. februar 2020 blev der afholdt pressemøde, da den første dansker var konstateret smittet med coronavirus. Til stede var sundhedsminister Magnus Heunicke (S), daværende direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed Anne-Marie Vangsted, daværende faglig direktør for Statens Serum Institut Kåre Mølbak og Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm. (Arkivfoto.)
Den 27. februar 2020 blev der afholdt pressemøde, da den første dansker var konstateret smittet med coronavirus. Til stede var sundhedsminister Magnus Heunicke (S), daværende direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed Anne-Marie Vangsted, daværende faglig direktør for Statens Serum Institut Kåre Mølbak og Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm. (Arkivfoto.) - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

63 procent er tilfredse med håndtering af coronakrisen et år efter, at Danmark fik det første coronatilfælde.

Af NB-Kommune,