Danmark køber 20 millioner lyntest uden at kontrollere dem

Del artiklen:
En ny teststrategi for coronavirus bliver ifølge regeringen en af de vigtigste forudsætninger for mere genåbning. Regeringen har indgået aftale med Kommunernes Landsforening (KL) og Danske Regioner om, at flere borgere skal testes to gange om ugen, ligesom der er indkøbt millioner af nye lyntest. (Arkivfoto)
En ny teststrategi for coronavirus bliver ifølge regeringen en af de vigtigste forudsætninger for mere genåbning. Regeringen har indgået aftale med Kommunernes Landsforening (KL) og Danske Regioner om, at flere borgere skal testes to gange om ugen, ligesom der er indkøbt millioner af nye lyntest. (Arkivfoto) - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Ifølge sundhedsministeren er skånsomme lyntest tjekket af myndighederne. Det stemmer ikke, skriver Politiken.

Af NB-Kommune,