Dansk Industri: Velfærdsstaten er en brændende platform

Del artiklen:
Dansk Industris administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen er alvorligt bekymret for, at aftalen går ud over forældrenes selvbestemmelse og den pædagogiske differentiering af daginstitutionstilbuddene
Dansk Industris administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen er alvorligt bekymret for, at aftalen går ud over forældrenes selvbestemmelse og den pædagogiske differentiering af daginstitutionstilbuddene - Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

”Det sidste vi har brug for af yderligere monopolisering på vores velfærd, for så risikerer vi, at udviklingen går i stå,” siger Dansk Industris administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen i en kommentar til regeringens planer om at afvikle private daginstitutioner.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk