Hækkerup: Fødevareministeren skulle have rakt hånden op

Del artiklen:
Justitsminister Nick Hækkerup (S) taler med pressen efter hasteforespørgslen om beslutningsprocessen bag den landsdækkende aflivning af mink, hasteforespørgslen finder sted i Folketingssalen på Christiansborg i København, onsdag den 25. november 2020.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Justitsminister Nick Hækkerup (S) taler med pressen efter hasteforespørgslen om beslutningsprocessen bag den landsdækkende aflivning af mink, hasteforespørgslen finder sted i Folketingssalen på Christiansborg i København, onsdag den 25. november 2020.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

1. oktober vidste regeringen, at der kunne være lovproblemer med at aflive mink. Justitsminister advarede ej.

Af NB-Kommune,