Enhedslisten: Ikke omfattende at stoppe profithøst

Del artiklen:
Enhedslistens børne- og undervisningsordfører Jakob Sølvhøj mener, at de 1,6 milliarder kroner afsat ved sidste års finanslovsaftale til bedre normeringer, skal komme alle børn til gode, men de skal de ikke havne i private institutionsejeres lommer.
Enhedslistens børne- og undervisningsordfører Jakob Sølvhøj mener, at de 1,6 milliarder kroner afsat ved sidste års finanslovsaftale til bedre normeringer, skal komme alle børn til gode, men de skal de ikke havne i private institutionsejeres lommer. - Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Står det til Enhedslistens Jakob Sølvhøj, kan private dagtilbud få adgang puljepenge, men kun på en betingelse. Læs om den og hvor mange der trækker overskud ud af dagtilbud, samt få Enhedslistens svar på, hvordan man som privat kan blive på markedet efter et evt. forbud mod profit.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk